Sunday, January 30, 2011

28/01/2011 - Dinner Make up - Shah Alam

Salam semua...masani sepatutnya saya make up 2 orang, bila dah sampai sana ada 3 orang yang nak make up lagi dengan saya... penat sangat-sangat masani, tapi saya still happy sebab kakak-kakak ni suka buat lawak... hehe alhmdulilah rezeki.. apa-apa pun enjoi the pics... =)

sebelum dimake upkan..

selepas dimake upkan..

selepas semuanya siap...

saya dan dia... huhu..





















5 comments:

  1. akak TdC- sacc dinnerFebruary 1, 2011 at 2:48 PM

    good job nurul!! good luck on ur future!

    ReplyDelete
  2. hi nurul!
    thanks dah upload gambo2 tu
    heee :)
    nice ber make-over with nurul!

    loves

    ReplyDelete
  3. thank you akak2 sume... =) n terima ksih sbb sudi make-up ngn nurul... klau ada dinner lg pnggil la...hehehe

    ReplyDelete
  4. ok boleh! tapi special price lagi yer ;)

    ReplyDelete
  5. hehehe.... nrl blh je bg tpi klau rmai mcm artu ok la.. =)

    ReplyDelete

Followers